Aranyértündér

Egy komoly férfi felkelés után rátekint még alvó párjára, szomorúan konstatálja a tényt, élete szerelme megint sokáig nézte a tv-t, inkább aludna még néhány percet.
Felülemelkedve fajfenntartó ösztönein, elballag a wc-re.
A sok edzéstől megfáradt izmainak és sok táplálékkiegészítőtől meggyötört emésztőrendszerének jót fog tenni egy kis VIP csapatépítő tréning a kis helységben. Annyira már nem is bánja az elmaradt szerelmet, majd holnap akkorát bömböl mint egy szarvasbika.
Gondosan elhelyezkedik az ülőkére és várja a megszokott megkönnyebbülést, jön is az érzés csak most nem a megszokott krémesen kellemes, hanem olyan hardcore, horzsol, éget, viszket.
Egy igazi férfi mindig megnézi a termést, jelen esetben némi pánikot keltett a vér látványa a nem megszokott helyen. Mert egy vérző orr, felrepedt szemöldök, sérült ököl az normális, de ennek utána kell járni.
Mindenki tudja, hogy az igazságot a neten kell keresni, ott megírják, őszintén, egyszerűen, szakértő módon, példákkal alátámasztva.
Mire megitta a kávéját, elkészült a diagnózis.
A tünetek releváns egyezéseket mutattak, nincs mit tenni nagy a baj, ez biztosan több mint egy hétköznapi aranyér.
Úgy döntött néhány napig nem szól a feleségének a történtekről, férfias önsajnálatba menekül de azért tartásnak lennie kell, így visszavesz az edzések gyakoriságából inkább céltalanul sétál öreg kutyájával a környező utcákon, sokat elmélkedve eddigi életéről és igyekszik az ebet visszatartani attól, hogy minden járókelőt megharapjon. Az emberek méltatlankodása nem lepte meg, nyilván mindenkinek a saját problémája a legfontosabb.
Hetek teltek el de a tünetek nem sokat változtak, néha enyhültek majd újra erősödtek így egyre biztosabb volt az általa felállított diagnózisban.
A kutyát is kezdték megszokni, mindenki átment a túlsó oldalra, ha meglátták közeledni őket.
Sétái közben eszébe jutott gyermekkori cimborája, aki szintén ebben a betegségben halt meg fájdalmasan fiatalon. Gimnáziumi matematikatanulmányaira próbált támaszkodni, a valószínűség-számítás alapelveit figyelembe véve, mennyi rá az esély, hogy ugyanabban az utcában két ember is hasonló véget érjen.
Otthon csak egyszer hozta szóba a dolgot de miután az asszony kiröhögte és orvosi vizsgálatot javasolt lemondóan legyintett, a nőkből egyszerűen hiányzik az empátia. Úgy elvannak ezzel a menstruációval meg a gyerekszülés semmihez sem hasonlító fájdalmával, kár is volt szólni az egészről.
Az idő múlásával azért csak javult a helyzet, egyre inkább hiányolta az edzést, a társaságot is, azon a napon, amikor séta közben a kutya tévedésből őt harapta meg, érezte ez így nem mehet tovább.
Jobban is van már, ideje megfogni vasat, nyitásra ott volt a kondiban.
Óvatosan és roppant odafigyeléssel dolgozott, mozdulatai kimértek ugyanakkor könnyedek és elegánsak voltak, így kell ezt csinálni. A program egyharmadánál érkezett meg a tizenhét éves Fruzsi, megkérdezte, hogy beszállhat-e a gyakorlatba, tolt kettőt súlyon majd közölte:
- Baszd meg, egy hétig alig tudtam szarni annyira kint volt az aranyerem, esküszöm majdnem elvéreztem.

Miután túltette magát a számára talán indokolatlan közvetlenségen és végzett az edzéssel, hazaballagott, felhívta a háziorvosát és kért egy beutalót a proktológiára. A vizsgálatok megállapították, hogy nincs semmi komoly gond. Megkönnyebbült és nagyon szégyellte magát.

Karai Péter
coach